Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és férje Szabó András Csuti pénteken tudatták azt hogy elválnakKét napra rá a kétgyermekes exszépségkirálynő helyzetjelentést adott lelkiállapotáról a közösségi oldalán és egyben egy örömhírről is beszámolt. Igyekszünk óvatosan kezelni ezt a helyzetet Békélj meg a múltaddal hogy élni tudd a jelenedet.


Hungary Edina Kulcsar Contestant Profile Miss World 2014 Miss World 2014 Miss World World

Hetek óta a csapból is a Kulcsár Edina körül kirobbant botrány folyik.

. Mint ismeretes az egykori szépségkirálynő nemrégiben jelentette be hogy elválik férjétől Szabó András Csutitól majd rögtön utána azt is bejelentette hogy rátalált az igazi nagy szerelem a rapper GwM személyében. Kulcsár Edina a férjével Szabó András Csutival való botrányos szakítása és új párja a GwM művésznéven ismert rapperrel Varga Márkkal való kapcsolatának bejelentése után letiltotta a kommentelési lehetőséget az Instagram-oldalán amit most újra feloldott és válaszolt is jó pár rajongói kérdésre amikből sok minden kiderült szerelméről. Azóta úgy tudni a válófélben lévő házaspár csak nagyon minimálisan.

Négy évvel ezelőtt már volt egy közreműködése Burai Krisztiánék Búcsúzz el című szerzeményében ahol megcsillogtatta a hangját a storyhu pedig most rátalált egy sokkal korábbi szárnypróbálgatására is. Bár a legtöbben úgy hiszik Kulcsár Edina az Egyetlen szó című napokban megjelent videóklipjével debütált a popszakmában ez nem igaz. Emiatt még nagyobb lehet az érdeklődés a dal iránt már csak amiatt is mert előzetesen azt mondta a klipből érezni.

Kulcsár Edina és GwM. Szerintem mélységesen elkeserítő hogy az embereknek. Idő kell hogy Edinával úgy mosolyogjunk egymásra ahogy azt a gyerekeinknek látniuk.

Kulcsár Edina Instagram-oldalán reagált arra hogy milyen fokozott figyelem irányult rá az elmúlt napok történései miatt. Exkluzív fotók Végre találkoztak Kulcsár Edina és GwM. Kulcsár Edina első dala egy olyan időszakban került kiadásra amikor minden róla a válásáról és az új kapcsolatáról szól.

Kulcsár Edina szerint így kellene élni az életet fotó Csuti. Többek között leszögezte ugyan a napokban hihetetlen sokan nézték meg például a profilját de ne higgyük azt hogy ő örül annak hogy ezt hozta magával a sok hír ami róla szólt.


Pin On Kulcsar Edina


Miss World Hungary 2014 Kulcsar Edina Miss World Brunette Just Be You


Magyarorszag Szepe 2014 Kulcsar Edina Udvarholgyei Katona Gitta Es Van Den Bosch Sydney Photography Heart Of Europe Hungary


Edina Kulcsar Via Facebook Gowns Dresses Dresses Beauty Event


188 1 Ezer Koveto 355 Kovetes 1 248 Bejegyzes Nezd Meg Az Instagramon Edina Kulcsar Edinakulcsar Official Fen Instagram Posts Instagram Friendship Goals


Kulcsar Edina A Masodik Lett A Londonban Megrendezett Miss World Vilagversenyen Beauty Miss World Hair


Mozaik Kulcsar Edina A Vilag Masodik Legszebb Lanya Beauty Pageant Beauty Event Celebrities


Szabo Kulcsar Edina On Instagram Tudom Tudom Mindig Azt Irjatok Hogy Smink Nelkul Jobban Szerettek De Azert Valljuk Be Hog Hair Make Up Makeup


Pin On Kulcsar Edina


Alomszep Menyasszony Kulcsar Edina Sleeveless Wedding Dress Strapless Wedding Dress Wedding Dresses


Szabo Kulcsar Edina V Instagram Pinklove


Pin On Kulcsar Edina


Rolene Strauss Pageant Girls Beauty Event Miss World


Pin On Kulcsar Edina


Pinterest


Pin On Kulcsar Edina


Kulcsar Edina Sokaig Dugiban Ettem Csokit Interju Fashion Celebs Shirt Dress


Kulcsar Edina Edina


Pin On Girls In Bikinis

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel